Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
děti a mládež

Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
děti a mládež
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

děti a mládež
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Neplechy medvídka Matýska - 20%
Matýsek je úplně obyčejný medvědí kluk. Rád si hraje, chodí do školky, ale občas také trochu zlobí a neposlouchá. Zažívá proto spoustu dobrodružství, která jsou jednou veselá, jindy zas pořádně napínavá. Třeba jako tehdy, když zabloudil, a pak hledal cestu domů…
děti a mládež
Ukázky

Neplechy medvídka Matýska

189 Kč
151 Kč
O moudré velrybě a další pohádky - 20%
Máte rádi dobrodružství a krásné příběhy? Chcete se podívat pod mořskou hladinu nebo do pralesa, potkat tam tajemné tvory a zažít opravdová kouzla? Pak držíte v ruce správnou knížku.
děti a mládež
Ukázky

O moudré velrybě a další pohádky

119 Kč
95 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
děti a mládež
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Pohádky - 20%
Sbírka krásných pohádek pro děti, a to jak ty menší, tak ty velké.
děti a mládež
Ukázky

Pohádky

89 Kč
71 Kč
Pokušení - 20%
Mykhail je jedním ze sedmi nejvyšších okřídlených v Helliportu. Díky svému chladnému a kalkulativnímu myšlení zaměřenému především na prostředky a cíle, se propracoval až na pozici generála.
děti a mládež
Ukázky

Pokušení

79 Kč
63 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Skopičiny kocoura Silvestra - 20%
Krásně ilustrované pohádky plné zvířátek potěší všechny malé čtenáře. Navíc jsou doplněny množstvím veselých básniček a praktických úkolů.
děti a mládež
Ukázky

Skopičiny kocoura Silvestra

161 Kč
129 Kč
Strašidla z Vidlákova - 20%
Na hradě Vidlákov žijí strašidla Mlhulena, Bouchal Škrtislav, Ohníček a Smrádek.
děti a mládež
Ukázky

Strašidla z Vidlákova

175 Kč
140 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 113 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>