Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
česká

Já, rytíř
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.
česká
Ukázky

Já, rytíř

199 Kč
Kočka myši nenechá - 20%
(3x)
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila.
česká
Ukázky

Kočka myši nenechá

279 Kč
223 Kč
Krvavý Bronx - 20%
(2x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
česká
Ukázky

Krvavý Bronx

239 Kč
191 Kč
Na kole přes Afriku - 20%
(2x)
Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola.
česká
Ukázky

Na kole přes Afriku

229 Kč
183 Kč
V bílém plášti - 20%
(3x)
Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život. Šest příběhů z prostředí nemocnic, sanitek i zubařských ordinací, ve kterých na nemoci, přicházející stáří, naděje....
česká
Ukázky

V bílém plášti

159 Kč
127 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Ospalá slovanská díra - 20%
(1x)
Zlín ve 13. století. Místo, kde se sváří staré síly s novými. Veterán Henslin se po deseti letech v cizině ve službách svého pána vrací do rodného Zlína. Jenže za tu dobu se město značně proměnilo...
česká
Ukázky

Ospalá slovanská díra

149 Kč
119 Kč
Probudím se na Šibuji - 20%
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
česká
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
108 Kč
Rekonstrukce - 20%
(6x)
V pořadí třetí román úspěšné prozaičky Viktorie Hanišové je o přitažlivosti prázdných míst, o podmanivosti pádu do temnoty.
česká
Ukázky

Rekonstrukce

229 Kč
183 Kč
Smrtící tajnosti - 20%
(4x)
Abyste spáchali dokonalou vraždu, potřebujete dokonalé krytí...
česká
Ukázky

Smrtící tajnosti

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 783 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 79 > >>