Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
česká

Za volantem s Karlem Čapkem - 20%
Autovraždy, Dobrý stroj, Řidič uličník: Karel Čapek napsal o dopravě a zvláště o automobilech řadu velmi vtipných a čtivých statí. Po náročných rešerších vznikla první část unikátní publikace, představující umělce jako motoristu teoretika i praktika.
česká
Ukázky

Za volantem s Karlem Čapkem

209 Kč
167 Kč
Loupež v P. - 20%
Autor Pfanner I. vydal v roce 2006 v nakladatelství Petrklíč svou první knihu pod názvem Clicheaux - Vražda v K. Nyní předkládá čtenářům nevšední publikaci Loupež v P. Kruh Kruhu . Jde o shot-gun story, krátký literární útvar.
česká
Ukázky

Loupež v P.

139 Kč
111 Kč
Pražský rozparovač
Praha, konec 14. století. Nedávno založené Nové Město se bouřlivě rozrůstá, ale přitahuje nejen poctivé řemeslníky a kupce, nýbrž i zloděje, podvodníky a násilníky. Jakubu Protivovi však dělá starosti tajemný rozparovač, který vraždí lehké ženštiny.
česká
Ukázky

Pražský rozparovač

169 Kč
Znamení Jidáš
(3x)
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky.
česká
Ukázky

Znamení Jidáš

199 Kč
Poslední batalion
(3x)
Viktor Koutecký z Lichovic, představitel důstojnického sboru rakousko-uherské armády žije tak, jako by každý den měl být tím posledním.
česká
Ukázky

Poslední batalion

179 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
česká
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Není římského lidu - 20%
(1x)

Další vydání uhrančivého historického románu z doby císaře Nerona.

Román vypráví o věčném boji mezi mocí a bezmocí, láskou a nenávistí, dobrem a zlem.

česká
Ukázky

Není římského lidu

199 Kč
159 Kč
Záhada zlaté štoly
(4x)
Historický román.
česká
Ukázky

Záhada zlaté štoly

199 Kč
Moje archa úmluvy - 20%
Skaut a kněz vzpomíná nad stránkami obrazových deníků. S moudrostí a osobitým humorem glosuje zákruty na své životní cestě.
česká
Ukázky

Moje archa úmluvy

35 Kč
28 Kč
Tábor svazu třinácti - 19%
Svazek je věnován unikátnímu popisu tábora v roce 1927, který vedl začínající skautský vůdce Jaroslav Foglar. Byl to jeho třetí tábor a byl to tábor velmi významý pro jeho budoucí spisovatelskou činnost.
česká
Ukázky

Tábor svazu třinácti

27 Kč
22 Kč
Zobrazuji 771 - 780 z 783 položek
<< < 1 .. 76 77 78 79 > >>