Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
medicína

Spektrum poruch příjmu potravy - 20%
Kniha je výsledkem dlouhodobé klinické a výzkumné práce editorky, vynikající české odbornice na poruchy příjmu potravy, a spolupracujících odborníků, především lékařů a psychologů.
medicína
Ukázky

Spektrum poruch příjmu potravy

458 Kč
366 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Vývoj resilience v dětství a dospělosti - 20%
Popsat vyčerpávajícím způsobem tak rozsáhlou a komplikovanou tematiku, jakou vývoj resilience bezesporu je, je velice obtížné. PhDr. Iva Šolcová, Ph.D., se o to s úspěchem pokusila.
medicína
Ukázky

Vývoj resilience v dětství a dospělosti

152 Kč
122 Kč
Terapeutická komunita - 20%
Terapeutická komunita je důležitou součástí léčby psychických a behaviorálních poruch. Renomovaný český autor nabízí čtenářům dokonalý přehled o obecném modelu terapeutické komunity.
medicína
Ukázky

Terapeutická komunita

467 Kč
374 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
medicína
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Porodnické operace - 20%
Kniha Porodnické operace navazuje na publikaci Technika porodnických operací, která byla vydána v roce 1998. Kolektiv autorů pod vedením prof. MUDr. A. Doležala, DrSc., rozšířil, doplnil a aktualizoval danou tematiku.
medicína
Ukázky

Porodnické operace

421 Kč
337 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Minimálně invazivní operace v gynekologii - 20%
(1x)
Kniha špičkových odborníků v gynekologické endoskopii přináší ucelený přehled teoretických a praktických poznatků zaměřených na minimálně invazivní operace v oboru gynekologie.
medicína
Ukázky

Minimálně invazivní operace v gynekologii

501 Kč
401 Kč
Principy válečné chirurgie - 20%
Mezinárodní kolektiv autorů vedený dvěma našimi předními odborníky v oboru válečné chirurgie zpracoval ucelený nejaktuálnější pohled na problematiku zajištění chirurgické péče o raněné a nemocné v polních podmínkách v době ozbrojených konfliktů.
medicína
Ukázky

Principy válečné chirurgie

332 Kč
266 Kč
Dětská mozková obrna - 20%
Tato moderní podrobná monografie s aktuálními poznatky z oblasti komplexní péče o děti s dětskou mozkovou obrnou vyplňuje dlouholetou mezeru na českém trhu odborné literatury. Publikace svým zaměřením uspokojí nejen lékaře první linie — obvodní pediatry.
medicína
Ukázky

Dětská mozková obrna

416 Kč
333 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 81 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>