Nejprodávanější tituly - červenec 2020
ostatní

Český komiks 1. poloviny 20. století
(3x)
Obrazově bohatá kniha Heleny Diesing vyplňuje prázdné místo na poli české pop kultury. Autorka na základě rozsáhlé rešerše dobových periodik shrnuje dosud nezmapované období českého komiksu.
ostatní

Český komiks 1. poloviny 20. století

637 Kč
Dlouhá svatební cesta - 11%

Herečka, baletka a po svém otci baronesa Marie Bibi Haasová se svěřila divadelnímu kritikovi a spisovateli Aleši Fuchsovi se svými vzrušujícími vzpomínkami. Uvnitř DVD - Stanislav Motl Poslední rozhovor s Bibi Haasovou a autorem knihy dr.Alešem Fuchsem.

ostatní

Dlouhá svatební cesta

269 Kč
239 Kč
Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ostatní
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Dopisy od Olgy - 11%
(2x)
Dopisy Olze, psané Václavem Havlem z vězení, jsou světově známým dílem českého písemnictví. Nyní vycházejí na světlo „Dopisy od Olgy“ - skutečné odpovědi na tyto filosofující dopisy.
ostatní

Dopisy od Olgy

359 Kč
319 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
ostatní
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Fyzické básnictví + DVD - 6%
(1x)
Petr Váša shrnul své manifestační a teoretické eseje, v nichž na podkladě filozofických i antropologických textů hledá smysl a funkce fyzického básnictví v rámci literatury i divadla.
ostatní

Fyzické básnictví + DVD

254 Kč
239 Kč
Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic - 11%
Publikace je určena těm, kdo se zajímají o historii vývoje loveckých zbraní a s nimi těsně související historii lovu v lidských dějinách. Kdo chce vědět, co obnáší les a zvěř, proč se má o ně pečovat a jak se to dělá tak, aby se to dělalo co nejlépe.
ostatní

Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic

179 Kč
159 Kč
Holašovice: Vesnická památková rezervace - 11%
Druhá kniha z edice Památky Unesco nakladatelství Foibos pojednává o nevelké osadě Holašovice, která leží v půvabné krajině jižních Čech nedaleko Českých Budějovic v Šumavském podhůří.
ostatní

Holašovice: Vesnická památková rezervace

314 Kč
279 Kč
Hry IV. - 11%
(1x)
Svazek Hry IV je poslední z řady Bernhardových textů vydaných Divadelním ústavem v Praze.
ostatní

Hry IV.

219 Kč
194 Kč
Jakub z Molay - 6%
(1x)
Studie, již Demurger věnoval osudům posledního templářského velmistra Jacquese de Molay, který skončil na hranici a proklel přitom francouzské krále, je vůbec první biografií této komplikované osobnosti.
ostatní
Ukázky

Jakub z Molay

313 Kč
294 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>