Nejprodávanější knihy - červenec 2020
česká

Hranice pravdy
(1x)
Hranice pravdy stojí na pomezí mezi historií a fikcí. Autor v ní pojednává o dramatickém Husově procesu v Kostnici v letech 1414-1415.
česká

Hranice pravdy

253 Kč
Chechtavé pohádky
Pohádek není nikdy dost. A pohádek, u kterých se budete smát, chechtat nebo za břicho popadat, je jako šafránu. Jestli si chcete vesele okořenit život, sáhněte po Chechtavých pohádkách Zuzany Pospíšilové.
česká

Chechtavé pohádky

287 Kč
Ideální manžel
Slavná "salonní komedie" mistra břitkého anglického humoru.
česká

Ideální manžel

189 Kč
Jak se máš, Eliško?
Co všechno prožije myška za jediný den? Výtvarnice a režisérka Lucie Sunková oživuje plyšovou hračku a vypráví poutavý obrázkový příběh, ve kterém originálním způsobem kombinuje fotografie s kresbou.
česká

Jak se máš, Eliško?

223 Kč
Jízda přes kočičí hlavy
V knize, na které herečka spolupracovala s publicistkou Věrou Staňkovou, nechává Zdena Herfortová nahlédnout do svého dětství i soukromého života a především vzpomíná na významné role, spolupracovníky, divadelní kolegy a občas i úsměvné zážitky.
česká

Jízda přes kočičí hlavy

224 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.
česká

Kafe a cigárko

89 Kč
Klárka a 11 babiček
(5x)
Klárčin děda Tomáš je kominík. Jednoho špatného dne spadne ze střechy a zůstane na dlouhé měsíce připoutaný na lůžko. Klárka je najednou sama a začíná její legrační i strastiplné putování po domácnostech jedenácti „babiček“.
česká

Klárka a 11 babiček

206 Kč
Krtek jde do školy
Leporelo pro nejmenší přibližuje dětem školu jako svět, na který se mohou těšit.
česká

Krtek jde do školy

134 Kč
Kuba Tuba Tatubahn
O tom, že je jedinečnost někdy náramně nepohodlná věc, ví tenhle obrazový příběh svoje.
česká

Kuba Tuba Tatubahn

225 Kč
Labyrint
Tři dosud nevydané texty spisovatele a dramatika Mojmíra Drvoty obsahují soubor Labyrint krátkých reflexí lidského chování a přírodních jevů a dvě novely.
česká

Labyrint

357 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>