Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
humor

Továrna na debilno - 11%
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
280 Kč
Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci - 11%
(2x)
Autor kultovní Zeměplochy se v této knize inspiroval legendou o krysaři. Jejím hrdinou je mazaný zmutovaný kocour Mauric, který si na strachu z krys vybudoval skvělé živobytí. Do té doby, než ...
humor

Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci

223 Kč
198 Kč
Ad acta - 11%
(3x)
Próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

224 Kč
199 Kč
Matoucí encyklopedie - 11%
(1x)
O něco dříve narození si možná ještě vzpomenou na krásnou barevnou knížku Bohumila Říhy – Dětskou encyklopedii. Ta byla předobrazem zvláštní knížečky Matoucí encyklopedie. Saša Gr., básník a humorista z Vysočiny, zpracoval ovšem toto téma po svém.
humor
Ukázky

Matoucí encyklopedie

251 Kč
223 Kč
Po práci Legraci - 11%
(2x)
Socialismus byl tragickou kapitolou české historie, avšak skvělou kapitolou českého humoru.
humor

Po práci Legraci

269 Kč
239 Kč
Strašné pověsti české
O historii s nadsázkou. Humorně vyprávěné příběhy z prvního tisíciletí českého státu od pobytu Keltů a Markomanů na našem území, přes příchod Slovanů vedených praotcem Čechem, až po konec vlády Boleslava II.
humor

Strašné pověsti české

89 Kč
Opráski sčeskí historje 4 - 11%
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.
humor

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
159 Kč
Paní Láryfáry - 11%
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
319 Kč
Záhada sardinky - 11%
Román Záhada sardinky je postmoderní koláží sešitou z absurdních nápadů opírajících se o trivialitu. Kdo by ji chtěl zastírat, skončí s Brežněvem a Thatcherovou nad červeným tlačítkem.
humor

Záhada sardinky

252 Kč
224 Kč
Živý na vlastním pohřbu - 11%
(1x)
Poslední román oblíbeného finského humoristy s autobiografickými rysy.
humor

Živý na vlastním pohřbu

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 102 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>