Nejprodávanější tituly - srpen 2020
esoterika a astrologie

Jak porozumět sobě a dětem - 11%

III. upravené vydání. Kniha Zdenky Blechové "Jak pozorumět sobě a dětem” zaznamenala velký ohlas, a proto vychází již ve třetím vydání. Kniha s humorem, tak i s moudrostí ženám vysvětluje, jaký přístup zvolit k sobě a k dětem.

esoterika a astrologie

Jak porozumět sobě a dětem

324 Kč
288 Kč
Minulé životy - 20%
Autorka téhle knihy je regresní terapeutkou s rozsáhlou praxí. Přináší nám tedy nejen srozumitelné vysvětlení principu minulých životů, ale i praktická cvičení, s jejichž pomocí můžeme odhalit vlastní minulost.
esoterika a astrologie
Ukázky

Minulé životy

169 Kč
135 Kč
Návrat duše - 11%
(1x)

Tato kniha vám ukáže, jak najdete a naplníte své životní poslaní, své skutečné předurčení.

esoterika a astrologie

Návrat duše

315 Kč
280 Kč
Snění temnoty
(1x)
Kniha Snění temnoty: magie, sex a politika čelné představitelky hnutí wicca a významné politické aktivistky vystupující pod jménem Starhawk pozoruhodně spojuje oblasti magie, spirituality a snah o politické a společenské změny.
esoterika a astrologie

Snění temnoty

62 Kč
Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Tarot snů - 6%
(2x)
Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
esoterika a astrologie

Tarot snů

594 Kč
559 Kč
Transformativní tarot - 11%
Transformativní tarot mistra Osho obsahuje podobenství a poučné příběhy z nejhlubší moudrosti světových tradic – včetně zenu, buddhismu, súfismu, tantry, taoismu, křesťanství a židovského mysticismu.
esoterika a astrologie
Ukázky

Transformativní tarot

528 Kč
470 Kč
Věštecké kameny - 11%
Pokusme se s touto knížkou doplněnou kartami nahlédnout kamsi do světa příčin, tam, kde se obraz stává slovem, kde události vytvářejí smysluplnou síť.
esoterika a astrologie

Věštecké kameny

261 Kč
232 Kč
Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Svatý Grál na čtyřech rovinách bytí - 11%
(1x)
Filosoficko-esoterická studie. Symbolika svatého grálu zahaluje i odkrývá tajemství Cesty dolů a nahoru. Ve smyslu cesty dolů, stezky zrození,lze obraz svatého grálu chápat jako zřídlo, z něhož vyvěrají bytostné proudy vytvářející skutečnost.
esoterika a astrologie

Svatý Grál na čtyřech rovinách bytí

151 Kč
134 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 149 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 15 > >>