Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
děti a mládež

Zloději dýmu - 20%
(2x)

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

děti a mládež
Ukázky

Zloději dýmu

249 Kč
199 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
děti a mládež
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Kdysi - 20%
(5x)
Napínavá kniha o nezměrné odvaze a naději, inspirovaná skutečným příběhem. Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

138 Kč
110 Kč
Krev predátorů - 20%
Krev. Právě ta přitáhne do života mladé ženy děsivé a nemilosrdné tvory, jejichž existence pro ni spadá do říše bájí. Přinutí ji to hledat ochranu u tajemného muže, kterému nevěří. Pár let nato zavede osudové pouto, vzniklé před celými věky, ...
děti a mládež
Ukázky

Krev predátorů

199 Kč
159 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
děti a mládež
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
První konec - 20%
Kolikrát můžete ztratit člověka, kterého milujete? Osudem Katherine a Matthewa je rodit se stále znovu a znovu, století za stoletím. Jejich přítomnost pokaždé změní historii o fous k lepšímu a pokaždé se do sebe beznadějně zamilují, ale osud je vždy tragicky rozdělí.
děti a mládež
Ukázky

První konec

169 Kč
135 Kč
Vánoční koleda - 20%
(6x)
Proslulý příběh o starém lakomci, kterému duchové ukážou svět chudých, a změní tak jeho smýšlení.Obchodník Ebenezer Skruž je lakotný. Vlastně miluje jen jedno - peníze!
děti a mládež
Ukázky

Vánoční koleda

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 127 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>