Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
osobní rozvoj

Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
osobní rozvoj
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Management a organizační chování - 20%
Moderní publikace se komplexně zabývá chováním jednotlivců a týmů ve firmách a jiných organizacích a prakticky a srozumitelně vysvětluje, jak chování jednotlivců a skupin ovlivňuje výkonnost a úspěšnost firmy a jejích pracovníků.
osobní rozvoj
Ukázky

Management a organizační chování

407 Kč
326 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
osobní rozvoj
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Káva jako životní styl - 20%
Určitě se vám už někdy stalo, že jste si pozvali na návštěvu pár přátel a vymýšleli jste jakou specialitu jim připravit. Což takhle tradiční kávu trochu netradičně?
osobní rozvoj
Ukázky

Káva jako životní styl

166 Kč
133 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
osobní rozvoj
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
osobní rozvoj
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 170 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>