Nejprodávanější tituly - srpen 2020
historické romány

Požehnaný rok - 20%
Požehnaný rok zavede čtenáře do jihočeské Třeboně roku 1725. Město i jeho obyvatelé se pomalu vzpamatovávají z ničivého požáru. Setkáme se s osudy Tomáše Šlupky, syna místního pekaře, který zběhl ze studií teologie.
historické romány
Ukázky

Požehnaný rok

69 Kč
55 Kč
Případ nitravské mince
(1x)
Hlavními hrdiny a velkomoravskými „detektivy“ jsou opět Slavomír, kníže z mojmírovského rodu, a jeho vikinský přítel Erik. Příběh začíná roku 866 na Veligradu. Kupec Bojata se právě vrátil z Řezna a přináší překvapenému Slavomírovi dopis...
historické romány
Ukázky

Případ nitravské mince

179 Kč
Souhvězdí Kata - 20%

Toto je neobyčejný příběh neobyčejného kata. Jakub je posledním absolventem slavné Akademie mistrů popravčích v polském Běsově, která vzápětí lehne popelem.

historické romány
Ukázky

Souhvězdí Kata

99 Kč
79 Kč
Ponorka
(1x)
Děj románu se odehrává na přelomu let 1941 a 1942, kdy prudce stoupá letecká aktivita spojenců a kdy se Britům podařilo rozluštit německý kód pro komunikaci ponorek s velením.
historické romány

Ponorka

89 Kč
Předveďte mrtvé - 11%
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.
historické romány

Předveďte mrtvé

358 Kč
318 Kč
Román o růži
(2x)
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Příběh se vrací do doby, kdy královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu zabil v souboji syna Hynka Berky z Dubé...
historické romány
Ukázky

Román o růži

199 Kč
Sever a Jih - 20%
Druhý díl slavného románu anglické klasičky je již zcela ponořen do dusné atmosféry průmyslového Miltonu a vzpomínka na slunný Helstone kdesi na Jihu jen občas probleskne v myšlenkách přestěhovavší se rodiny Haleových.
historické romány
Ukázky

Sever a Jih

209 Kč
167 Kč
Berlín 2: Město kouře - 11%
V druhém díle Lutesova historického grafického románu hledají Berlíňané po masakru na prvního máje 1929 odpovědi na otázku, co se vlastně stalo. Blíží se druhá světová válka a napětí mezi komunisty a nacionalisty, Židy a góji roste.
historické romány

Berlín 2: Město kouře

269 Kč
239 Kč
Brněnské nevěstky
(2x)
Marek z Erlachu, přítel markraběte Jana Jindřicha Lucemburského, nalezne v lese nedaleko Brna umírající dívku a její novorozeně zabalené v drahé pleně se symbolem patricijského rodu Anshelmů. Napínavý historický román.
historické romány
Ukázky

Brněnské nevěstky

169 Kč
Dům hedvábí - 6%
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
historické romány
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 173 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>