Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
zdraví a výchova dětí

Mluv se mnou - Pracovní listy pro rozvoj dětské řeči - 11%
Pracovní listy jsou určené pro děti s opožděným vývojem řeči.
zdraví a výchova dětí

Mluv se mnou - Pracovní listy pro rozvoj dětské řeči

167 Kč
148 Kč
Příběh se zvuky - Vše, co jezdí a létá - 18 různých zvuků - 11%
Veselá knížka s celostránkovými ilustracemi a krátkým vyprávěním plným různých dopravních prostředků, která je doplněna tlačítky s 18 zvuky.
zdraví a výchova dětí

Příběh se zvuky - Vše, co jezdí a létá - 18 různých zvuků

359 Kč
319 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
zdraví a výchova dětí

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Sedm největších rodičovských omylů
Nestárnoucí kniha o výchově dětí se soustředí na sedm výchovných omylů, kterých se rodiče v nejlepší vůli vychovat ze svých dětí samostatné a ohleduplné bytosti dopouštějí.
zdraví a výchova dětí

Sedm největších rodičovských omylů

89 Kč
Stop rozmazlování!
Na příkladech z terapeutické praxe ilustruje autor tipy a rady, jak dosáhnout změny ve výchově dětí od předškoláků po dospívající nesoucí známky rozmazlování. Přináší úlevu rodičům, kteří si zoufají a nevědí, jak zkrotit své nezkrotné mazánky.
zdraví a výchova dětí

Stop rozmazlování!

89 Kč
Základní učebnice pedagogiky - 11%
Vzhledem k odlišnému charakteru uvedených pedagogických věd se jednotlivé části učebnice od sebe poněkud liší způsobem zpracování. Ve všech se ale autoři snažili o navázání dialogu se čtenářem – ať už to bude student, či učitel.
zdraví a výchova dětí

Základní učebnice pedagogiky

314 Kč
279 Kč
Zdravý rozum ve výchově - 11%
Autorka oslovuje zejména rodiče malých dětí, reflektuje výchovné přístupy a seznamuje čtenáře se svým konceptem uvolněného rodičovství.
zdraví a výchova dětí

Zdravý rozum ve výchově

248 Kč
220 Kč
Česká mše vánoční - 11%
Spojením Rybovy mše, Ladova betlému a desítek dalších Ladových postaviček a scenérií vznikl stejnojmenný animovaný film, který je už od roku 2007 neodmyslitelnou součástí vánočních svátků s Českou televizí.
zdraví a výchova dětí

Česká mše vánoční

89 Kč
79 Kč
Dospívání dívek - 11%
Autorka píše srozumitelně o tom, že děvčata i kluci musí společně projít úžasným dobrodružstvím puberty, aby se z nich stali zdraví mladí lidé. Knížka je pro ně užitečnou příručkou, ale může se hodit i rodičům, vychovatelům a učitelům.
zdraví a výchova dětí

Dospívání dívek

224 Kč
199 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a výchova dětí

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 185 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>