Nejprodávanější tituly - srpen 2020
film

Vlastníci
Knižní vydání scénáře (přepisu filmových dialogů) s úvodem Petra Fischera provázejí fotografie z filmu i z natáčení, rozhovor s Jiřím Havelkou, jeho mimořádná úvaha o divadle Sametová simulace, přehled jeho dosavadní práce a výběr z diváckých ohlasů.
film

Vlastníci

179 Kč
Bohemian Rhapsody
Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě.
film

Bohemian Rhapsody

359 Kč
Jiří Suchý: Lehce s životem se prát
Muž devatera řemesel, divadelník, hudebník, textař, básník, skladatel, spisovatel, filmař, grafik, výtvarník nebo divadelní režisér… A především legenda české kultury, která ovlivnila několik generací. To byl Jiří Suchý.
film

Jiří Suchý: Lehce s životem se prát

89 Kč
Dáma a král
Advokátní kancelář přibere do svého týmu soukromého vyšetřovatele, který má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře.
film

Dáma a král

359 Kč
Gentleman s pistolí
Robert Redford a Sissy Spacek si získají vaše srdce v okouzlující komedii o téměř pravdivém příběhu Forresta Tuckera (Redford) – od jeho odvážného útěku z vězení ve věku 70 let až k nebývalé sérii bankovních přepadení.
film

Gentleman s pistolí

179 Kč
Spolujízda
Připravte se na životní jízdu v akcí nabité komedii plné skvělých hlášek a vtipů!
film

Spolujízda

179 Kč
Ženy v běhu
S běháním je to úplně stejné jako v životě. Důležité je vydržet a nevzdávat se, když cíl je na dosah…
film

Ženy v běhu

89 Kč
Tři billboardy kousek za Ebbingem
Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie.
film

Tři billboardy kousek za Ebbingem

269 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
film
Ukázky

Národní třída

266 Kč