Nejprodávanější knihy - srpen 2020
ostatní

Jdu s hlavou vztyčenou
(3x)
Slavná slova Milady Horákové, napsaná v posledním dopisu adresovaném svým nejbližším, jsou titulem knihy publicisty Daniela Anýže věnované neobyčejnému životu rodiny české právničky a političky zavražděné komunistickým režimem v roce 1950.
ostatní

Jdu s hlavou vztyčenou

358 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
ostatní

Divoké labutě

449 Kč
Kundera
(15x)
Obsáhlý Novákův životopis mapuje ve čtyřech oddílech Kunderovo rodinné zázemí, autorovy básnické počátky ve znamení stalinismu padesátých let, prominentní působení v letech šedesátých a život v hledáčku Státní bezpečnosti před odchodem do exilu.
ostatní
Ukázky

Kundera

718 Kč
Robert Šlachta - Třicet let pod přísahou
(11x)
Když za mnou přišel, řekl mi: „Dostaneš nějakou funkci, můžeš se o něco ucházet, ale budeš držet hubu.“ A já jsem držet hubu nechtěl, protože jsem věděl, kam to půjde. Robert Šlachta je bývalý český celník.
ostatní

Robert Šlachta - Třicet let pod přísahou

314 Kč
Uchem jehly 2
V knize si budete moci připomenout setkání kněze Zbigniewa Czendlika se zajímavými lidmi, které pozval na lanškrounskou faru do oblíbeného pořadu České televize Uchem jehly. Přátelské rozhovory s hosty, kteří ve svém životě a ve své kariéře
ostatní
Ukázky

Uchem jehly 2

313 Kč
Jan Žižka
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

ostatní
Ukázky

Jan Žižka

711 Kč
Šarlatán
(6x)
Josef Klíma převedl do knižní podoby scénář Marka Epsteina k filmu Šarlatán.
ostatní

Šarlatán

269 Kč
Deník
(5x)
Druhé české vydání vrcholného díla jednoho z nejvýznamnějších polských prozaiků a dramatiků 20. století.
ostatní

Deník

539 Kč
Zážitky z karantény
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

ostatní

Zážitky z karantény

269 Kč
Voda, která hoří
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
ostatní
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 861 položek
1 2 3 .. 87 > >>