Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
pro nejmenší

Jedeme, jedeme - 11%
(2x)
Seznamte své děti se vším, co se týká cestování, ať už jde o auta a jízdu po silnici, cestu tramvají, vlakem, lodí či autobusem. Vyprávějte si s dětmi a najděte, co je ukryto v obrázcích. Humorné leporelo pro nejmenší čtenáře.
pro nejmenší

Jedeme, jedeme

89 Kč
79 Kč
Na dvorku - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1-6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na dvorku - krávu, slepici, kachnu, koně, psa, kozu, husu, prase, ovci.
pro nejmenší

Na dvorku - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na zahradě - pejska, kočičku, želvu, rybičku v jezírku, morče, králíčka, uprchlého papouška.
pro nejmenší

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Co se děje v hmyzích obydlích? - 11%
Pojď se podívat do tajuplného světa hmyzích příbytků a dalších obydlí bezobratlých tvorů. Věděl si, že pavouci dokážou žít i pod vodou? Víš, jak se jmenuje domov, kde bydlí včely? A že roháči bojují o ten nejlepší příbytek pro svoje rodiny?
pro nejmenší

Co se děje v hmyzích obydlích?

197 Kč
175 Kč
V moři - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka v moři.

pro nejmenší

V moři - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Co jsou hvězdy? - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha s odklápěcími okénky nabízí základní otázky a odpovědi o hvězdách. Poučte zábavnou formou svého malého zvědavce.
pro nejmenší

Co jsou hvězdy?

224 Kč
199 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
pro nejmenší

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
pro nejmenší

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
pro nejmenší
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Jídlo - 11%
Objevovat jídlo a potraviny s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Jídlo

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>