Nejprodávanější audioknihy - srpen 2020

12 pravidel pro život
(2x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.

12 pravidel pro život

359 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Závislé vztahy
(1x)

Léčba a uzdravení závislé poruchy osobnosti. Závislá porucha osobnosti se vyznačuje zvýšenou potřebou závislosti na druhých lidech, neschopností osamostatnění, nízkým sebehodnocením či nepřiměřenými obavami z opuštění.

Závislé vztahy

266 Kč
Cesty z úzkosti a deprese
(3x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.

Cesty z úzkosti a deprese

266 Kč
Prašina - Černý merkurit
(3x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.

Prašina - Černý merkurit

359 Kč
Dokonalá smrt
(3x)
V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky, který podle všeho spáchal sebevraždu.

Dokonalá smrt

359 Kč
Narcismus - vnitřní žalář
Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy i jejím průběhem.
Ukázky

Narcismus - vnitřní žalář

198 Kč
Parabible
(3x)
Dárkové album obsahuje dvě lisovaná audio CD a odkaz ke stažení mp3 souborů. Autorské čtení Alexandra Fleka doplňuje originální hudba Tomáše Severy a Petra Wagnera. Nahrávka vznikla ve spolupráci s Českým rozhlasem.
Ukázky

Parabible

269 Kč
Poslední Lucemburk
Ladislav řečený Pohrobek byl poslední český král, v jehož žilách kolovala po pradědovi Karlu IV.

Poslední Lucemburk

269 Kč
Šlachta - Třicet let pod přísahou
(8x)
Když za mnou přišel, řekl mi: „Dostaneš nějakou funkci, můžeš se o něco ucházet, ale budeš držet hubu.“ A já jsem držet hubu nechtěl, protože jsem věděl, kam to půjde.

Šlachta - Třicet let pod přísahou

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 395 položek
1 2 3 .. 40 > >>