Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
dobrodružné

Dědečkův velký útěk - 20%
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje
dobrodružné
Ukázky

Dědečkův velký útěk

198 Kč
158 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
dobrodružné
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
dobrodružné
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Agentura Pendergast – Kníže temnot - 20%
(1x)

Držte si klobouky! Agentura Pendergast jde do akce, jakou New York ještě nezažil. Na úpatí sochy Svobody je ukryto sídlo jedné velmi tajné organizace. Její agenti mají zásadní úkol: mezi davy přistěhovalců, kteří připlouvají do New Yorku, odhalit upíry a vlkodlaky a zamezit tomu, aby konali své špinavé skutky.

dobrodružné
Ukázky

Agentura Pendergast – Kníže temnot

189 Kč
151 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
dobrodružné
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
dobrodružné
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
dobrodružné
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
dobrodružné
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružné
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
dobrodružné
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>