Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
podle předmětů

Anatomie 1 - 20%
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
podle předmětů
Ukázky

Anatomie 1

1 657 Kč
1 326 Kč
Anatomie 2 - 20%
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
podle předmětů
Ukázky

Anatomie 2

1 478 Kč
1 182 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
podle předmětů
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Stavební materiály pro SPŠ stavební - 20%
Nová moderní učebnice, určená studentům a profesorům škol se stavebním zaměřením, je aktuálním přehledem tradičních i nových materiálů, které se ve stavebnictví používají. Materiály jsou logicky seřazeny do jednotlivých kapitol.
podle předmětů
Ukázky

Stavební materiály pro SPŠ stavební

229 Kč
183 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
podle předmětů
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Psychiatrie - 20%
Jde o učebnici psychiatrie určenou především pro studenty lékařských fakult.
podle předmětů
Ukázky

Psychiatrie

260 Kč
208 Kč
Soudobá sociologie VI. - 20%
Tímto šestým svazkem se uzavírá série knižních publikací, které pod označením Soudobá sociologie začaly vycházet v roce 2006. Cílem celého projektu bylo zprostředkovat českému čtenáři informace o základních trendech soudobé světové sociologie.
podle předmětů
Ukázky

Soudobá sociologie VI.

230 Kč
184 Kč
111 her pro atraktivní výuku angličtiny

Knížka je jedinou tohoto typu na našem trhu. Hry jsou v knize rozděleny do šesti oblastí podle cíle na aktivizující hry, seznamovací hry, konverzační hry, konverzační a gramatické hry, gramatické hry a hry pro rozvoj psaní.

podle předmětů
Ukázky

111 her pro atraktivní výuku angličtiny

170 Kč
Angličtina - 20%
Nejde o klasickou učebnici, ale přehlednou příručku všeho, co musí člověk, kterých chce dobře mluvit anglicky, znát. Určeno pro jazykovou úroveň A1-B1.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>