Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - srpen 2020
duchovní teorie a směry

Moc a síla dákiní - 11%
V knize Moc a síla dákiní nám autorka Michaela Haas představuje dvanáct žen, spolupodílejících se od šedesátých let dvacátého století zásadním způsobem na šíření a utváření tibetského buddhismu na Západě.
duchovní teorie a směry

Moc a síla dákiní

449 Kč
399 Kč
Pátá dohoda - 11%
Učení dona Miguela Ruize, shrnuté v slavné knize Čtyři dohody, se dočkalo neméně proslulého pokračování, a to díla Pátá dohoda. Tento „praktický průvodce cestou sebeovládání“ vám pomůže přetvořit vlastní život, neboť se zbavíte bezpočtu omezujících dohod, které jste uzavřeli nejen sami se sebou či s ostatními lidmi, ale i se samotným životem.
duchovní teorie a směry

Pátá dohoda

179 Kč
159 Kč
Tvarytmy - 11%
(2x)
Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě.
duchovní teorie a směry

Tvarytmy

269 Kč
239 Kč
Nekončící stezky Sofie - 6%
Tato kniha, která představuje impresionistické dějiny západní duchovní tradice, kráčí po stopách těch, kteří se od antického Řecka do současnosti pokoušeli poznat svět a sebe sama.
duchovní teorie a směry

Nekončící stezky Sofie

314 Kč
295 Kč
Mystikové a mágové Tibetu - 11%
(1x)
Kniha je autentickým vyprávěním jediné Evropanky, která kdy byla v Tibetu vysvěcena na lamu.
duchovní teorie a směry

Mystikové a mágové Tibetu

243 Kč
216 Kč
Symbolismus lidského těla - 11%
(1x)

Tato kniha nám objevuje nový a zároveň prastarý vztah k druhým lidem i k sobě samému: dokonalé sebepoznání, vědomí, že existují dva zdroje poznání, mozek a srdce, pochopení, že svět i lidé nutně dosvědčují nezměrnost božích možností.

duchovní teorie a směry

Symbolismus lidského těla

342 Kč
304 Kč
Kniha o štěstí - 11%
(1x)
V Knize o štěstí se věnuje otázce, která je stará jako lidstvo samo: co je štěstí a jakými prostředky jej lze dosáhnout.
duchovní teorie a směry

Kniha o štěstí

313 Kč
278 Kč
Corpus Hermeticum - 11%
Jádro publikace tvoří texty a překlady souboru řeckých hermetických spisů s komentářem, ozřejmujícím argumentaci hermetických autorů.
duchovní teorie a směry

Corpus Hermeticum

500 Kč
444 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
duchovní teorie a směry

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Výchova rodičů 5 - 11%
V manželském životě má každý své vlastní touhy a každý je má rozvíjet a bránit. Tvrdá a sobecká obrana vlastní touhy však může ponížit partnera a vést k rozvodu.
duchovní teorie a směry

Výchova rodičů 5

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>