Nejprodávanější knihy - srpen 2020
pro nejmenší

Objevujeme svět! Rodina - 11%
(1x)
Máš tak velkou rodinu, že už se ve všech těch babičkách, strýčcích, tetičkách, bratrancích a sestřenicích ani nevyznáš? A co takhle se to naučit pěkně od začátku!
pro nejmenší

Objevujeme svět! Rodina

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tvary - 11%
Víš, co to jsou tvary? Jaký tvar má třeba létající papírový drak? Nauč se poznávat tvary jednotlivých předmětů! Co je kulaté? Co má tvar čtverce? A co trojúhelníku? Všechny základní tvary objevíš v tomto leporelu s pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Tvary

224 Kč
199 Kč
Úžasní broučci - 20%
Prozkoumej tajemnou říši hmyzu! Žije zde mnoho prapodivných brouků, barevných motýlů a dlouhých housenek. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi! V trávě se z housenky klube motýl, nad jezírkem přeletěla vážka a v lese pavouk tká své sítě.
pro nejmenší
Ukázky

Úžasní broučci

249 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Farma - 11%
Objevovat svět na farmě s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Farma

224 Kč
199 Kč
Kdepak bydlí zvířátka - 11%
Některá zvířátka bydlí v domečcích, které pro ně stavějí lidé? Kdo bydlí v tom maličkém? Jiná zvířátka rádi bydlí vysoko v korunách a v dutinách stromů? Kdo to je? Někteří tvorové si vytvářejí své domovy pod zemí? Kdo tady má svou noru?
pro nejmenší

Kdepak bydlí zvířátka

197 Kč
175 Kč
Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka ve sněhu.

pro nejmenší

Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Dopravní prostředky - Kniha s puzzle - 11%
Skládej, hraj si, uč se: první knížka s puzzle pro děti od dvou let s roztomilými obrázky vozidel, které můžeš skládat a rozkládat znovu a znovu.
pro nejmenší

Dopravní prostředky - Kniha s puzzle

224 Kč
199 Kč
Fotbal s Fandou - 11%
Druhák Láďa je nadšeným fotbalistou. Sní o tom, že se jednou stane slavným fotbalovým útočníkem. Ale ví, že pro svůj sen musí něco udělat. Proto vstoupí do oddílu a začne tvrdě trénovat. Jenže pak se začnou objevovat ty podivné kruhy...
pro nejmenší

Fotbal s Fandou

288 Kč
256 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
pro nejmenší

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Malý zajíček - Narozeniny - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou poznat, jak to chodí na narozeninové oslavě. Všechno nejlepší!
pro nejmenší

Malý zajíček - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>