Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Překvapení pro šejka
Když šejk Zuhal procházel tou brankou a klepal na dveře, měl úplně jiné představy… S Jasmine se rozešli jako „přátelé“, tak proč nepokračovat tam, kde jejich vztah skončil?
Ukázky

Překvapení pro šejka

69 Kč
Něco za něco
I obyčejná nudná fronta na vstupenky se může změnit v drama, když se kousek od vás rozhodne jeden řidič vyřídit si účty s jiným pomocí baseballové pálky...
Ukázky

Něco za něco

298 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2.
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
Snoubenkou na chvíli
Jeden starý řecký milionář se rozhodl, že pro všechny své vnučky sežene ideálního manžela, a bylo to jako zákon. Jenže v případě Vivi vlastně ani tak moc nešlo o to, aby pro ni získal ideálního muže. Šlo o to, aby Raffaele trpěl.
Ukázky

Snoubenkou na chvíli

69 Kč
Dcery nové doby
(7x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

239 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
Karanténa
(3x)
Thriller, který předpověděl celosvětovou pandemii. Londýn, epicentrum celosvětové pandemie, je kompletně izolovaný. V ulicích bují násilí a občanské nepokoje. Na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda.
Ukázky

Karanténa

249 Kč
Kráska na jednu noc
Drew rozhodně nečekala, že na obchodní výstavě potká muže, kterého jako mladičká tajně milovala. A bratrův nejlepší přítel, Reid Singleton, netušil, s kým flirtuje. Po pár skleničkách si krásku odvedl na pokoj a prožil s ní vášnivou noc.
Ukázky

Kráska na jednu noc

69 Kč
Tajemství irské krásky
(1x)
Bylo to loučení… Tenkrát, když se s ní v tom zapadlém penzionu v Irsku setkal poprvé, loučil se s životem. To, co na něj čekalo, se totiž smrti podobalo! A Anna mu dala své porozumění, svou něhu, své tělo…
Ukázky

Tajemství irské krásky

69 Kč
Vztahy a mýty
(9x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

145 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>