Nejprodávanější tituly - srpen 2020
erotika

Mrcha
Sem tam trochu erotiky, sem tam trochu humoru a samozřejmě i jistá dávka žhavého sexu, přesně tak, jak jsme již od autorky Jany Javorské zvyklí. Toto jsou příběhy, ve kterých je vždy hlavní hrdinkou žena, ale ne ledajaká.
erotika
Ukázky

Mrcha

89 Kč
Ruské lidové erotické povídky
Další z řady fotoreprintů bibliofilské Edice 69, kterou ve třicátých letech vydával Jindřich Štyrský. Ruské lidové erotické povídky jsou zde doprovozeny erotickými kresbami karikaturisty Františka Bidla, za války nacisty vězněného v Terezíně.
erotika
Ukázky

Ruské lidové erotické povídky

99 Kč
Závěrka
(3x)
Erotická novela o fotografovi, který neumí fotit, a modelce, která neumí sedět.
erotika

Závěrka

268 Kč
Horké výstřiky
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
erotika
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
Naostro 2
(2x)
Další kniha erotických příběhů, jež vás naladí na tu správnou strunu nejen před spaním.
erotika
Ukázky

Naostro 2

89 Kč
Odsouzena k rozkoši - 31%
Emilia Boscová by se dala označit za šedou kancelářskou myš, která pro muže není nijak zvlášť zajímavá. Když do právnické kanceláře, kde pracuje, nastoupil nový kolega Thomas von Pfistheim, nemohla se zbavit pocitu, že ji stále pozoruje.
erotika
Ukázky

Odsouzena k rozkoši

49 Kč
34 Kč
Osudná touha - 31%
Sex s šéfem je něco nepředstavitelného – s tímto postojem se Claire Morganová dostala do jedné z nejznámějších reklamních agentur. Ale když stanula svému šéfovi tváří v tvář a uviděla v jeho očích chtíč, došlo jí, že své předsevzetí asi nedodrží.
erotika
Ukázky

Osudná touha

49 Kč
34 Kč
swingeři.cz
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
erotika
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
Emanuela I.

Kniha vyvolala ve Francii skandál a dnes se řadí ke klasickým dílům erotické literatury. Text knihy připomíná autobiografii.

erotika
Ukázky

Emanuela I.

168 Kč
Vášnivý svůdník
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>