Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - srpen 2020
naučné

Dinosauři - 11%
Dinosauři působí na první pohled jako výplod divoké představivosti – jak mohli na Zemi takoví podivní a úžasní tvorové vůbec existovat?
naučné

Dinosauři

161 Kč
143 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 11%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
naučné

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

206 Kč
183 Kč
Velká kniha mytologie - 11%
Fantastická cesta pro mladé nadšence a obdivovatele mýtů a legend.
naučné

Velká kniha mytologie

269 Kč
239 Kč
Ženy, které se nebály změnit svět - 11%

Každý z nás má šanci změnit svět. Přečtěte si inspirativní příběhy žen, které to dokázaly.. 101 medailonků vědkyň, političek, aktivistek, sportovkyň, umělkyň, průzkumnic, zkrátka zajímavých sebevědomých žen, které se nebály žít podle svých představ.

naučné

Ženy, které se nebály změnit svět

269 Kč
239 Kč
Evropa, náš domov - 11%
Jak se Evropa vyvíjela od starohor přes dobu ledovou až po antropocén? Jak žili Evropani v průběhu času a jaké objevy změnily jejich život?
naučné

Evropa, náš domov

314 Kč
279 Kč
Řeky - 11%

Vydejte na vzrušující plavbu po životodárných řekách, mořích a oceánech naší planety. Voda je od nepaměti tajemným živlem. V podobě životodárných řek utváří krajinu a dává vzniknout civilizacím.

naučné

Řeky

449 Kč
399 Kč
Lidské tělo - Posviť na to - 11%
Víš, co se lidem odehrává v těle pod kůží? Představ si, že by stačilo posvítit si na to baterkou a vše uvidíš jako na dlani! Tak přesně tohle je teď možné díky této fantasticky zábavné knížce, která odhaluje skrytá tajemství lidského těla.
naučné

Lidské tělo - Posviť na to

224 Kč
199 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Trénujeme logické myšlení - 11%
Sešit obsahuje úkoly pro trénování logického a matematického myšlení a rozvíjení úsudku dětí pomocí dedukce, kombinace více prvků, orientace v čase a prostoru.
naučné

Trénujeme logické myšlení

179 Kč
159 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
naučné

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>