Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
podle předmětů

Nová maturita z angličtiny - 20%
(1x)
Kniha pro ty, kdo si chtějí zopakovat učivo střední školy, připravit se na maturitu z angličtiny, na přijímací zkoušky na vysokou školu či na složení FCE.
podle předmětů
Ukázky

Nová maturita z angličtiny

246 Kč
197 Kč
Právní minimum pro sestry - 20%
Zcela nová, moderní a ucelená příručka je vytvořena na základě nové legislativy a je určena sestrám, studentům i vyučujícím, kteří přicházejí do styku s nemocnými a jejich rodinami.
podle předmětů
Ukázky

Právní minimum pro sestry

135 Kč
108 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
podle předmětů
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
podle předmětů
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Fyziologie - 20%
Fyziologie pro studenty zdravotnických oborů je určena všem studentům nelékařských zdravotnických oborů i oborů sociálně-zdravotních, které jsou realizovány na vyšších odborných školách a v bakalářských a magisterských programech vysokých škol.
podle předmětů
Ukázky

Fyziologie

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3