Nejprodávanější tituly - srpen 2020
neobyčejné osudy

Můj příběh - 11%
(4x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.
neobyčejné osudy
Ukázky

Můj příběh

358 Kč
318 Kč
Láska a věda - 11%
Kniha pamětí mikrobiologa Jána Vilčeka určitě zaujme i čtenáře, kteří zrovna nebádají v laboratoři nad nějakým novým lékem. Předkládá životní příběh zajímavý, dobrodružný, plný zvratů.
neobyčejné osudy
Ukázky

Láska a věda

312 Kč
278 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 11%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
neobyčejné osudy

Bratrstvo tajných hrobů

179 Kč
159 Kč
Děti nacistů - 11%
(1x)
Fascinující příběh dětí osmi klíčových postav Třetí říše (Himmlera, Göringa, Hesse ad.) a jejich cesty od potomků hrdinů k potomkům zločinců.
neobyčejné osudy

Děti nacistů

359 Kč
319 Kč
Katka - 11%
(3x)
Sestupná spirála narkotik, krádeží, prostituce a celkového chátrání. A jenom občasné záblesky odhodlání s drogami skoncovat. Tak vypadala každodenní realita Kateřiny B. v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové z roku 2009.
neobyčejné osudy

Katka

269 Kč
239 Kč
Čurda z hlíny - 11%
(2x)
Tři dokupovídky nejsou historickou studií, ale živým a čtivým portrétem několika temných postav.
neobyčejné osudy
Ukázky

Čurda z hlíny

269 Kč
239 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
neobyčejné osudy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Vyzvědačka - 11%
(4x)
Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrnicí některých z nejbohatších a nejmocnějších mužů té doby.
neobyčejné osudy

Vyzvědačka

205 Kč
182 Kč
Adresát Milena Jesenská - 11%
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází třetí české knižní vydání knihy její dcery, básnířky a prozaičky Jany Černé, rozené Krejcarové. Kniha strhujícím způsobem vypráví životní příběh vynikající české novinářky, přítelkyně Franze Kafky.
neobyčejné osudy

Adresát Milena Jesenská

203 Kč
180 Kč
Všichni žijem v blázinci - 11%
(2x)
„Všichni žijem’ v blázinci,“ tvrdí renomovaný psychiatr a psychoterapeut Radkin Honzák, muž vzdělaný a také vtipný, který už padesát let naslouchá lidským strastem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Všichni žijem v blázinci

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>