Nejprodávanější tituly - srpen 2020
romány

Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Kouzelný ostrov
Lottie a Rose si na nástěnce v mateřské škole všimnou nabídky pronájmu chaty na malém ostrově v Maine.
romány

Kouzelný ostrov

269 Kč
Nová životní kapitola Amy B.
(1x)
Amy Bylerová je upracovaná, nedoceněná a (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel, pronásledovaný pocitem viny, a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Malá přestávka by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? A co si počnou děti bez ní? Zvládne se o ně jejich otec postarat? Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do města, které nikdy nespí. Do New Yorku.
romány

Nová životní kapitola Amy B.

323 Kč
Růže a čokoláda
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
Řetízek slz

Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří. Druhý den je pozvaná na policii, kde se dozví, že Abu Usama je, respektive byl, její syn Richard, který konvertoval k islámu a v Istanbulu spáchal sebevražedný atentát. Na onen svět s sebou vzal i mnoho turistů. Anna je zdrcená, nic nechápe a ve snaze dobrat se pochopení líčí komisaři Krollovi Richardův život. Od samého začátku. Kroll je trpělivým posluchačem a doufá, že něco odhalí. Výslech končí pozdě v noci. Anna odchází domů a Kroll se pouští do hledání stop…

romány

Řetízek slz

233 Kč
Na ostří nože
(3x)
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
romány
Ukázky

Na ostří nože

357 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Noční cirkus
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

448 Kč
A nezapomeň na labutě!
(2x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
romány

A nezapomeň na labutě!

357 Kč
Arabská princezna
Pokračování bestsellerových románů Arabská žena, Arabská dcera a Arabská krev.
romány

Arabská princezna

413 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 97 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>