Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
předškoláci

Co jsou hvězdy? - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha s odklápěcími okénky nabízí základní otázky a odpovědi o hvězdách. Poučte zábavnou formou svého malého zvědavce.
předškoláci

Co jsou hvězdy?

224 Kč
199 Kč
Martínek a dopravní značky

Umí vaše děti poznávat dopravní značky? Vědí, jak se chovat na silnici? Společně s Martínkem a Adélkou se vydají na výlet za babičkou.

předškoláci

Martínek a dopravní značky

116 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
předškoláci
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
předškoláci

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Tuze hladová housenka - 11%
Eric Carle je jedním z nejuznávanějších autorů současné dětské literatury a jeho příběh o nenasytné housence je jeho nejznámějším dílem. Knížka byla přeložena do více než 50 jazyků a prodalo se jí přes 33 milionů výtisků.
předškoláci

Tuze hladová housenka

206 Kč
183 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
předškoláci

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
předškoláci
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Jídlo - 11%
Objevovat jídlo a potraviny s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Jídlo

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Rodina - 11%
(1x)
Máš tak velkou rodinu, že už se ve všech těch babičkách, strýčcích, tetičkách, bratrancích a sestřenicích ani nevyznáš? A co takhle se to naučit pěkně od začátku!
předškoláci

Objevujeme svět! Rodina

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tvary - 11%
Víš, co to jsou tvary? Jaký tvar má třeba létající papírový drak? Nauč se poznávat tvary jednotlivých předmětů! Co je kulaté? Co má tvar čtverce? A co trojúhelníku? Všechny základní tvary objevíš v tomto leporelu s pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Tvary

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>