Nejprodávanější tituly - srpen 2020
sci-fi

Brisingr
(1x)
Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou.
sci-fi
Ukázky

Brisingr

269 Kč
Avengers 3: Válka upírů
Království upírů! Transylvánie je v plamenech! Mezi upíry vypukla nelítostná a krvavá občanská válka… a v jejím centru stojí Plukovník stínů a jeho nová Legie neživých s jedinou otázkou: Kde je Dracula?
sci-fi

Avengers 3: Válka upírů

314 Kč
Endymion
(1x)
Román Endymion v novém překladu Petra Kotrleho je úvodem dalšího velkolepého příběhu, jenž si svou propracovaností nezadá s autorovým nejslavnějším dílem.
sci-fi
Ukázky

Endymion

348 Kč
Kenozoikum - 58%
Sergej Lukjaněnko se vrací do světa románu Kvazi a znovu směle míchá literární žánry, proplétá časové linie a překvapuje své čtenáře novými, nečekanými zvraty.
sci-fi
Ukázky

Kenozoikum

238 Kč
99 Kč
Písek - 11%
Ztracený otec. Opuštěná rodina. Zapomenutý svět. Vítejte v Písku, dalším apokalyptickém thrilleru Hugha Howeyho, autora fenomenální bestsellerové trilogie Silo, Turnus a Prach. Než se do něj vnoříte, pořádně se nadechněte – může to být naposledy.
sci-fi

Písek

449 Kč
399 Kč
Výhled na hvězdy
Spense se podařilo získat si respekt. Už se nepotuluje po jeskyních a neživí se potkaním masem, ale jako zručná pilotka svádí boj s Krelly, kteří usilují o vyhlazení lidstva na planetě Detritus. Teď ji ale čeká další náročný úkol.
sci-fi
Ukázky

Výhled na hvězdy

217 Kč
Nadace
(4x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi

Nadace

241 Kč
Poslední rozkaz
(5x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
sci-fi
Ukázky

Poslední rozkaz

149 Kč
Vězení
Rok 2057. Všechny pesimistické předpovědi se naplnily. V důsledku globálního oteplování se dříve úrodná místa proměnila v poušť, není co jísta pít, na jihu zuří války o vodu a na celé planetě se lidé potýkají s důsledky zvýšeného výskytu chorob..
sci-fi
Ukázky

Vězení

52 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
sci-fi

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 211 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>