Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
osobní rozvoj

Jak začít multilevelmarketing - 20%
Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po delší době jsem zjistil, že jsem si je vytvářel sám.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak začít multilevelmarketing

79 Kč
63 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Kritické myšlení - 20%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
osobní rozvoj
Ukázky

Kritické myšlení

69 Kč
55 Kč
Menopauza - 20%
Kniha pro všechny ženy, které se nacházejí v období menopauzy, ale i pro ty, které se tam teprve blíží. Lehkou a laskavou formou nabízí jiný pohled na to, jak si poradit s hormonální bouří, která přechod provází.
osobní rozvoj
Ukázky

Menopauza

209 Kč
167 Kč
Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
osobní rozvoj
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
Brána k nadvědomí - 20%
(1x)
Kniha podrobně popisuje tři oblasti vědomí - podvědomí, denní vědomí a nadvědomí. Uvádí rovněž praktické postupy a doporučení umožňující plnohodnotné využívání všech tří oblastí.
osobní rozvoj
Ukázky

Brána k nadvědomí

185 Kč
148 Kč
Láska k nedokonalým věcem - 20%
Jak přijmout sama sebe ve světě usilujícím o dokonalost.
osobní rozvoj
Ukázky

Láska k nedokonalým věcem

198 Kč
158 Kč
Mějte se ráda - 20%
Nadáváte si v duchu si za to, co jste řekla, že jste nestihla termín nebo že vypadáte hloupě?
osobní rozvoj
Ukázky

Mějte se ráda

203 Kč
162 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

osobní rozvoj
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Pozvání k lásce - 20%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
osobní rozvoj
Ukázky

Pozvání k lásce

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 170 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>