Nejprodávanější tituly - srpen 2020
sociologie

Průvodce šílené socioložky po vlastním osudu
(1x)
Kniha známého publicisty a sociologa je populárním úvodem do sociologie a společenských věd, vystavěným jako živý dialog mezi učitelem sociologie a jeho studentkou, která neví, jestli má obor, který si vybrala, vůbec nějaký smysl.
sociologie

Průvodce šílené socioložky po vlastním osudu

89 Kč
Soudobá sociologie VI. - 20%
Tímto šestým svazkem se uzavírá série knižních publikací, které pod označením Soudobá sociologie začaly vycházet v roce 2006. Cílem celého projektu bylo zprostředkovat českému čtenáři informace o základních trendech soudobé světové sociologie.
sociologie
Ukázky

Soudobá sociologie VI.

230 Kč
184 Kč
Štěstí lidu - 11%
(1x)
Proslulá přednáška z American Enterprise Institute z roku 2009.
Provokativní text provokativního myslitele, který provokuje hodně opovážlivě: obhajuje rodinu, přátelství, víru a smysluplnou práci.
sociologie

Štěstí lidu

205 Kč
182 Kč
Kapitál - 11%
Arcibiskup Marx je téměř polyhistor, znale cituje a hodnotí filosofy, ekonomy, politiky, spisovatele atd.
sociologie

Kapitál

266 Kč
236 Kč
Doprovázení v pomáhajících profesích - 6%
Jádro knihy tvoří koncept doprovázení – jeho součástí je typologie, v jejímž rámci nejprve členíme doprovázení na laické a na profesionální. Kniha přináší nový sociologizující pohled na význam doprovázení v životě člověka.
sociologie

Doprovázení v pomáhajících profesích

254 Kč
239 Kč
Víme si rady s duchovními potřebami nemocných? - 20%
Iniciátorka a propagátorka hospicového hnutí v České republice - MUDr. Marie Svatošová - je bestselleristkou Karmelitánského nakladatelství.
sociologie
Ukázky

Víme si rady s duchovními potřebami nemocných?

152 Kč
122 Kč
Postkoloniální myšlení II - 11%
(1x)
Publikace obsahuje klasické texty definující témata univerzality a diference, rezistence, jazyka jako epistemologické a imaginativní struktury moci ad.
sociologie

Postkoloniální myšlení II

243 Kč
216 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
sociologie
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
O procesu civilizace, 2. díl - 6%
Eliasova kniha představuje zásadní text pro moderní myšlení o moderní i předmoderní společnosti. Patří k fundamentálním knihám sociokulturního dějepisu. Elias v ní stopuje nesnadný proces civilizace.
sociologie

O procesu civilizace, 2. díl

390 Kč
367 Kč
Kde končí pustina? - 11%
(1x)
Významný americký historik a sociolog ve své práci zkoumá, jak a proč v západní kultuře došlo k potlačení transcendentního rozměru lidské osobnosti a nakolik tento proces přispěl k překotnému rozvoji umělého životního prostředí a technokratické politiky.
sociologie

Kde končí pustina?

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4