Nejprodávanější hudba - srpen 2020

Stratosfear
Tangerine Dream je německá hudební skupina založená v roce 1967 Edgarem Froesem. Skupina hraje elektronickou hudbu a za svou existenci prošla mnoha personálními změnami, jediným stálým členem byl Edgar Froese.

Stratosfear

197 Kč
Things I've Seen
Alex Hepburn, původem ze Skotska, je londýnská popová zpěvačka, která se svým talentem a chraplavým hlasem podobá známé zpěvačce Janis Joplin. Vydává album Things I've Seen.

Things I've Seen

485 Kč
A Life In Music
Jeden z nejrenomovanějších a nejúspěšnějších filmových hudebních skladatelů John Williams vydává desku A Life In Music plnou nových nahrávek nejznámějších filmových melodií od Star Wars po Harryho Pottera.

A Life In Music

413 Kč
Deep Purple In Rock
Remasterovaná reedice čtvrtého alba kapely Deep Purple - In Rock na purpurovém vinylu.

Deep Purple In Rock

710 Kč
Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.

Heart To Mouth

359 Kč
Jak jsi krásné, neviňátko
(1x)
Do tohoto alba jsme soustředili to nejlepší z naší vánoční koncertní činnosti z uplynulých jednadvaceti let. Kromě českých i moravských lidových koled zazní tu a tam i některá zlidovělá, jakou je raně barokní „Chtíc, aby spal“ Adama Michny.

Jak jsi krásné, neviňátko

206 Kč
Podnohama Zem
Album skupiny AG Flek Podnohama Zem vychází po osmnácti letech od vydání CD Waltz.

Podnohama Zem

269 Kč
Thrillington
Thrillington je klasické album Paula McCartneyho, které natočil pod smyšleným jménem Percy "Thrills" Thrillington. Vydáno bylo 29. dubna 1977 ve Spojeném království a 17. května 1977 v USA. Jedná se o instrumentální coververzi alba Ram.

Thrillington

800 Kč
(S+H)Q + friends
Deska SHQ a přátelé byla pořízena ve velmi tvůrčí a zároveň zlomové etapě existence nejvýznamnějšího českého jazzového souboru šedesátých let.

(S+H)Q + friends

224 Kč
Havěť všelijaká 2
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.

Havěť všelijaká 2

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>