Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
filosofie

Bhagavadgítá - 11%
(3x)
Nový český překlad známého indického díla Bhagavadgítá v bilingvní podobě. Je opatřen gnostickou předmluvou a komentářem překladatele ze sanskrtu Mgr. Jana Kozáka, který umožňuje pochopit všechny teologické nejasnosti v textu.
filosofie

Bhagavadgítá

396 Kč
352 Kč
Dekonstrukce podpisu. Jacques Derrida a opakování neopakovatelného - 11%
(1x)
Kniha přináší komplexní filosofický průzkum diskursivních a metafyzických podmínek možnosti interpretace vlastnoručního podpisu.
filosofie

Dekonstrukce podpisu. Jacques Derrida a opakování neopakovatelného

288 Kč
256 Kč
Dvacet jedna řečí askety Gótama zvaného Buddha - 11%
Vybrané súty pálijského kánonu Tripitaka, svaté buddhistické knihy ortodoxního buddhismu, tzv. théravády (učení starších), která důsledně zastává a ctí myšlenky Buddhovy.
filosofie

Dvacet jedna řečí askety Gótama zvaného Buddha

378 Kč
336 Kč
Hledání pravdy I. - 11%
V prvním dílu své knihy se autor zabývá chybami pocházejícími ze smyslů, imaginace a z intelektu.
filosofie

Hledání pravdy I.

432 Kč
384 Kč
Hledání pravdy II. - 11%
(1x)
Ve čtvrté a páté knize druhého dílu Hledání pravdy Malebranche v návaznosti na předchozí tři knihy pátrá po omylech, tentokrát spojených s lidskými sklony a s vášněmi.
filosofie

Hledání pravdy II.

459 Kč
408 Kč
Myslet v diktatuře korektnosti - 11%
Existují správné a nesprávné názory? Existují správné a nesprávné postoje? Tyto otázky mají v naší postmoderní době jedinou přijatelnou odpověď: ne, neexistují, protože názory a postoje jsou jen odlišné, nikoli správné či nesprávné.
filosofie

Myslet v diktatuře korektnosti

225 Kč
200 Kč
Na počátku prvního dne - 11%
Kniha představuje biblické stvoření světa jako příběh, který se dotýká každého z nás. Využívá k tomu mystické bohatství hebrejského jazyka, ale též prostých příměrů z obyčejného života.
filosofie

Na počátku prvního dne

179 Kč
159 Kč
Relativismus a (post)pravda v demokracii - 11%
Kniha Relativismus a (post)pravda v demokracii se zaměřuje na klasickou i nově aktuální otázku pravdy, která je permanentně konfrontována, zpochybňována i negována relativismem, spekulací i postpravdou.
filosofie

Relativismus a (post)pravda v demokracii

286 Kč
254 Kč
Zasvěcovací texty - 11%
První vydání dosud nepublikovaných textů Františka Bardona, vycházející k 60. výročí jeho úmrtí. Tyto texty byly původně určeny pouze jeho nejbližším žákům, sdružených v tzv. Kruhu světla. Představují velmi mocné klíče ke skrytým silám člověka.
filosofie

Zasvěcovací texty

333 Kč
296 Kč
Češi a Evropa - 11%
(2x)
Evropa a úkol Čechů v ní, reflexe naší nedávné minulosti, národ a nacionalismus. To jsou některá z důležitých témat, kterými se zabýval filosof Ladislav Hejdánek.
filosofie

Češi a Evropa

153 Kč
136 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 101 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>