Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
dobrodružství

Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
dobrodružství
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružství
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružství
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
dobrodružství
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
dobrodružství
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
Vinnetou I. - 20%
(1x)
Nejslavnější indiánský příběh o přátelství, čestnosti a odvaze náčelníka Apačů Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda.
dobrodružství
Ukázky

Vinnetou I.

159 Kč
127 Kč
Jablka s křenem - 20%
Kniha může být milým společníkem čtenářů různého věku, pokud se budou chtít otevřít příběhu, kde se míchá hořkost i sladkost tak, aby chuť příjemnější převážila.
dobrodružství
Ukázky

Jablka s křenem

60 Kč
48 Kč
Kryštof a Očoun - 20%
(1x)
Nevěřili byste, že v podzemí existuje pozoruhodná tajná říše obývaná jednookými tvorečky s velkou hlavou. Kryštofovi se to také zdá neuvěřitelné... Jednou při svém botanickém bádání ale objeví kouzelnou květinu zvoněnku, která otevírá cestu do podzemí.
dobrodružství
Ukázky

Kryštof a Očoun

139 Kč
111 Kč
Knoflíková válka - 20%
Příběh o nesmiřitelné válce Loverňáků a Velraňáků, dvou klukovských part ze sousedních vesnic, které se zarputile nenávidí a bojují proti sobě všemi možnými způsoby.
dobrodružství
Ukázky

Knoflíková válka

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5