Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
sci-fi

Stopařův průvodce Galaxií 5 - 20%
(4x)
Pátá a závěrečná část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 5

148 Kč
118 Kč
Asfalt - 20%
(7x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...
sci-fi
Ukázky

Asfalt

199 Kč
159 Kč
Bitevní mág - 20%
(2x)

Svět podléhá spalujícímu stínu Posedlých a pouze moc bitevního mága ho může zachránit. Ale prastaré pouto mezi mágy a draky selhává. Příliš mnoho draků je černých. Černí draci jsou nepřáteli lidstva. Černí draci jsou šílení.

sci-fi
Ukázky

Bitevní mág

309 Kč
247 Kč
Poslední planeta - 20%
Jednou přijde den, kdy nám naše planeta všechno vrátí. Možná bude pozdě. A lidé? Pochopí? Půjdou to zkusit jinam? I ostatní planety se dokáží bránit. Příběh o proměně měkkého Pozemšťana v tvrdého bojovníka za život a Matku.
sci-fi
Ukázky

Poslední planeta

129 Kč
103 Kč
Star Trek: Titan – Syntéza - 20%
Hvězdná loď Titan pokračuje v průzkumné výpravě mimo dosud probádaný vesmír. Čím dále se dostává od prostoru Federace, tím víc se kapitán William Riker i jeho posádka těší na naplnění pravé mise Hvězdné flotily: pátrání po novém životě a objevování nových civilizací.
sci-fi
Ukázky

Star Trek: Titan – Syntéza

279 Kč
223 Kč
Špinavá práce+ - 20%
Rychlé bouráky, ostří hoši v italských kvádrech, lehká holka na každém rohu, a do toho jako všudypřítomná hudba štěkání samopalů a kvílení policejních sirén. Prostě gangsterská Amerika, jak ji znáte ze starých filmů. Ale něco je přece jen jinak.
sci-fi
Ukázky

Špinavá práce+

199 Kč
159 Kč
Antihrdina - 20%
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
sci-fi
Ukázky

Antihrdina

249 Kč
199 Kč
Bakly – V objetí smrti - 20%
(1x)
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
sci-fi
Ukázky

Bakly – V objetí smrti

239 Kč
191 Kč
První a jediní - 20%
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
sci-fi
Ukázky

První a jediní

149 Kč
119 Kč
Impérium - 20%
Série Romana Bureše vstupuje do finále. V prvním dílu jsme byli svědky zmatení časoprostoru, ve kterém se hrdinka Toňa snažila především přežít, druhý byl příběhem o upevňování moci. Závěrečný díl je svědkem utváření nové Evropy. O vládu nad kontinentem nyní soupeří dvě největší impéria, která…
sci-fi
Ukázky

Impérium

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 82 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>