Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
detektivky

Strážce majáku - 20%
(1x)
Patrik Hedström se po těžké nemoci vrací do zaměstnání. Zároveň mají on i jeho manželka Erika plné ruce práce s předčasně narozenými dvojčaty. Hned po návratu na policejní stanici ho zcela pohltí vyšetřování vraždy ekonoma Matse Sverina, který před svou smrtí navštívil ostrov Graskär, o němž v kraji odjakživa kolovaly velmi zlověstné příběhy.
detektivky
Ukázky

Strážce majáku

209 Kč
167 Kč
Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
Žízeň - 20%
(10x)
Harry Hole se vrací k osloské policii, aby se pokusil dopadnout vraha několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky TindeR.
detektivky
Ukázky

Žízeň

339 Kč
271 Kč
Blues pro žlutého psa - 20%
Penzionovaný armádní důstojník František Vlk je nucen přenechat na léto svůj pražský byt napospas dospívající neteři a sám se vrací do míst, kde kdysi strávil mnoho let života.
detektivky
Ukázky

Blues pro žlutého psa

209 Kč
167 Kč
Katharinina šifra - 20%
(2x)
William Wisting jako každý rok přijíždí k domu Martina Haugena, odkud před čtyřiadvaceti lety beze stopy zmizela Haugenova manželka Katharina. Zůstal po ní jen papírek se záhadnými číslicemi a sbalený kufr. Případ se nikdy nepodařilo vyřešit – Katharina se nenašla živá ani mrtvá, Martin Haugen měl solidní alibi a ani jiné stopy nikam nevedly.
detektivky
Ukázky

Katharinina šifra

279 Kč
223 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
detektivky
Ukázky

Lunapark

299 Kč
Stíny noci
V bytě v centru Reykjavíku byla nalezena mrtvola obchodního cestujícího. Střela do hlavy, která jej usmrtila, nasvědčuje chladnokrevné popravě. Policie začne ihned podezřívat spojenecké vojáky, kteří během druhé světové války zaplnili ulice města.
detektivky
Ukázky

Stíny noci

249 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
detektivky
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
Hra na nikdy - 20%
(6x)

Musí hrát, nebo zemřou. První díl série s Colterem Shawem. Colter Shaw se živí jako lovec odměn. V Silicon Valley se právě snaží najít zmizelou ženu, jejíž stopy vedou k neblaze proslulé videohře Našeptávač. Je možné, že se nějaký šílenec pokouší převést hru do života?

detektivky
Ukázky

Hra na nikdy

299 Kč
239 Kč
První padlí
(3x)
Růžové pondělí 1933: Gereon Rath je v Kolíně na karnevalu a slaví, jak se patří. Další ráno pro něj začíná pořádnou kocovinou, nesprávnou ženou v posteli a telefonátem z policejního prezídia.
detektivky
Ukázky

První padlí

299 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 249 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 25 > >>