Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
romantika

Vulkán touhy - 20%
Muž, kterého Josephine zachránila před smrtí v temných hlubinách… byl jenom muž. Ale pro ni ten pravý muž! Jenže pak se náhle Alexander proměnil v korunního prince, rozhodnutého spoutat ji zlatými okovy.
romantika
Ukázky

Vulkán touhy

69 Kč
55 Kč
Odvážný lord Brant - 73%
Příběh mladé anglické šlechtičny, která se chce koncem 18. století vyhnout nechtěnému manželství.
romantika
Ukázky

Odvážný lord Brant

143 Kč
39 Kč
Božský - 20%
(1x)
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika
Ukázky

Božský

198 Kč
158 Kč
Emmin ochránce - 20%
(2x)
Krásná kaskadérka Emma se potřebuje skrýt před svým bývalým násilnickým přítelem, a tak jí přijde vhod natáčení westernu na ranči ve Wyomingu. Když se o jejích potížích dozví bohatý rančer Carson, vezme ji pod svou ochranu.
romantika
Ukázky

Emmin ochránce

69 Kč
55 Kč
Finova pomsta - 20%
Milostný příběh úzce svázaný se skotskou klanovou historií a prostředím skotské Vysočiny.
romantika
Ukázky

Finova pomsta

189 Kč
151 Kč
Konkurz na manželku - 20%
Personalistku Danicu, která se ocitla bez práce, svedla dohromady s majitelem úspěšné firmy Lukem Dallasem náhoda. Luke jí nabídl zakázku: uspořádat konkurz na jeho manželku, za což jí vyplatí tři sta tisíc dolarů.
romantika
Ukázky

Konkurz na manželku

69 Kč
55 Kč
Kráska v nesnázích - 20%
(3x)
Od chvíle, kdy mu zemřela milovaná snoubenka, nechce lord Quinn o manželství ani slyšet. Ovšem když se cestou na své venkovské sídlo stane svědkem incidentu, kdy se nechvalně známý floutek pokouší znásilnit mladou dívku, musí zasáhnout..
romantika
Ukázky

Kráska v nesnázích

109 Kč
87 Kč
Nezkrotná zrzka - 20%
(1x)
Imogen nařídili provdat se za netvora! Neboť taková je pověst temného Javiera, který si bere, co chce. A který se rozhodl, že teď chce ji! Jenže temnota, která Javiera obklopuje navenek, není nic proti temnotě v jeho srdci.
romantika
Ukázky

Nezkrotná zrzka

69 Kč
55 Kč
Osudové setkání - 20%
Zvěrolékař Cade dosud nepotkal ženu, na kterou by nezabralo jeho kouzlo. Jenže když k němu jednou pozdě večer vkročí do ordinace Avery s poraněným štěnětem, Cade se chová nemožně, čímž si z její strany vyslouží naprostý nezájem.
romantika
Ukázky

Osudové setkání

199 Kč
159 Kč
Probuzené city - 20%
Nový šéf v práci, to nikdy nevěstí nic dobrého. A navíc když je to takový floutek, který se dosud jen bavil, a ještě snad ani den nepracoval. Vedoucí grafického oddělení Alex měla vůči Kitu Walkerovi spoustu oprávněných výhrad.
romantika
Ukázky

Probuzené city

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 177 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>