Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Ohňostrojení
(2x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
Ukázky

Ohňostrojení

198 Kč
12 pravidel pro život
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Na smrt
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
Ukázky

Na smrt

278 Kč
Jeden z nás
(6x)
Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů. Udržet tajemství mezi sousedy, kde každý každého zná, může být těžké.
Ukázky

Jeden z nás

229 Kč
Tajná cesta
(1x)
Smyslný milostný příběh s ozvěnou skotské klanové i královské historie.
Ukázky

Tajná cesta

189 Kč
Vyvolení
(1x)
Oslo 2018. Někdejší královna dlouhých běžeckých tratí Sonja Nordstromová nedorazí na křest své kontroverzní autobiografické knihy Věčná jednička. O několik hodin později objeví bulvární novinářka Emma Rammová v jejím odemčeném domě stopy zápasu.
Ukázky

Vyvolení

279 Kč
Možnosti milostného románu
(8x)
Román o tom, proč vlastně jsme jeden s druhým.
Ukázky

Možnosti milostného románu

279 Kč
Myslet srdcem
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
Teorie podivnosti
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>