Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
osobní rozvoj

Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
osobní rozvoj
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
Věř svým snům - 11%
Další kniha od autorky bestselleru Můžeš vše, co chceš. Inspirativní autobiografické vyprávění a pár opravdových receptů z kouzelného půlroku stráveného téměř na samotě u lesa s tím rozdílem, že kromě té samoty tam nebyl les, ale moře.
osobní rozvoj

Věř svým snům

179 Kč
159 Kč
Cesty radosti, lásky a štěstí - 11%
Být doopravdy šťastným je daleko snazší, než si myslíte. A co je na tom nejlepší? Že nemusíte na nic čekat. Ve stavu trvalého štěstí se můžete znovu octnout doslova lusknutím prstů
osobní rozvoj

Cesty radosti, lásky a štěstí

206 Kč
183 Kč
Dětský mozek vysvětlený rodičům - 11%
Během prvních let života má dětský mozek takový potenciál, který už nikdy nebude mít.
osobní rozvoj

Dětský mozek vysvětlený rodičům

314 Kč
279 Kč
Kdy - Věda a umění dokonalého načasování - 11%
Co je klíčovou, a přitom podceňovanou ingrediencí každého úspěchu? Správné načasování. Žádné obchodní rozhodnutí, školní test, lékařský zákrok, důležitý rodinný rozhovor nebo změna zaměstnání bez něj nemůže dopadnout ideálně.
osobní rozvoj

Kdy - Věda a umění dokonalého načasování

305 Kč
271 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
osobní rozvoj

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Mezi Čínou a Západem - 11%
Umíte stolovat s čínskými partnery? Jak sladit čínské a evropské zvyklosti? Odpovědi dává nová knížka Víta Vojty, sinologa, poradce a tlumočníka s bohatou zkušeností z nejvyšších pater politiky a byznysu.
osobní rozvoj

Mezi Čínou a Západem

234 Kč
208 Kč
Návrat domů - 11%
(2x)
Kniha Návrat domů se zabývá vnitřním dítětem, které se zejména u jedinců z dysfunkčních rodin přestane rozvíjet a ustrne v některé z raných fází, v nichž utrpělo trauma.
osobní rozvoj

Návrat domů

404 Kč
359 Kč
Vztahy bez stížností - 6%
(2x)
Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti. Nejvíce ze všeho si ale stěžujeme na druhé lidi, což vede k negativním a nezdravým základům našich vztahů.
osobní rozvoj

Vztahy bez stížností

84 Kč
79 Kč
Kniha radosti - 11%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj

Kniha radosti

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 223 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>