Nejprodávanější hudba - srpen 2020

Kočky z Letný
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.

Kočky z Letný

269 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.

Muna

359 Kč
This Was
Reedice alba This Was kapely Jethro Tull z roku 1968.

This Was

647 Kč
Nězachoď slunečko
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.

Nězachoď slunečko

269 Kč
Říkadla a křikadla
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.

Říkadla a křikadla

179 Kč
70 hitů
Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3CD, téměř čtyři hodiny hudby!

70 hitů

421 Kč
Miláčku ...
CD z Krylova odkazu nabízí songy i písně už známé, a navíc autorovy vhodné mikrorecitace, to vše na velké téma Láska!

Miláčku ...

267 Kč
Swell Season
Sólové album lídra The Frames, titulní instrumentálku složila Markéta Irglová. Album nese klasické poznávací prvky Hansardova autorského rukopisu, ale díky celkové náladě i výslednému zvuku dává nahlédnout do zatím neobjevených a o to zajímavějších zákoutí jeho bohaté hudební imaginace.

Swell Season

359 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Vlna za vlnou
První sólové album Ivo Viktorina, skladatele, zpěváka a multiinstrumentalisty, známého především ze skupiny AG Flek.

Vlna za vlnou

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 70 položek
<< < 1 .. 5 6 7