Nejprodávanější tituly - srpen 2020
rodina a dítě

Speciální pedagogika - 11%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
rodina a dítě

Speciální pedagogika

260 Kč
231 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
rodina a dítě
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Vzdělávání dětí od dvou let v MŠ - 11%
Cílem publikace je postihnout všechny základní aspekty vzdělávání dětí raného věku, poskytnout užitečné informace o přednostech a úskalích této práce, včetně praktických rad a ukázek činností, přinést inspiraci a být prospěšná učitelkám MŠ.
rodina a dítě

Vzdělávání dětí od dvou let v MŠ

251 Kč
223 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
rodina a dítě

Barvy

203 Kč
180 Kč
Šimonovy pracovní listy 2 - 11%
Rozvoj pozornosti, cvičení postřehu, zraková diferenciace, rozvoj myšlení.
rodina a dítě

Šimonovy pracovní listy 2

125 Kč
111 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
rodina a dítě
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
rodina a dítě
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Hrajeme si s padákem - 11%
Kniha potěší učitele a vychovatele volající po širší nabídce kolektivních herních aktivit s netradiční, ale oblíbenou pomůckou – padákem. Nabízí na padesát her s padákem a v poslední kapitole je doplněna hrami se stuhami a šátky.
rodina a dítě

Hrajeme si s padákem

179 Kč
159 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
rodina a dítě
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
rodina a dítě

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 301 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 31 > >>