Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
psychologie pro každého

Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie pro každého
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
psychologie pro každého
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
psychologie pro každého
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
psychologie pro každého
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
psychologie pro každého
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
psychologie pro každého
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Asertivitou proti stresu - 20%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých. Asertivita pomáhá ve spolupráci s ostatními.
psychologie pro každého
Ukázky

Asertivitou proti stresu

288 Kč
230 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
psychologie pro každého
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 80 položek
<< < 1 .. 6 7 8