Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
společenské vědy

Media life - 20%
Publikace předkládá ucelenou a originální koncepci „života v médiích“. Přestože člověk obvykle trvá na pojetí technologie jako něčeho, co je vůči životu vnější, média nejen reprodukují, ale i utvářejí svět, v němž žijeme.
společenské vědy
Ukázky

Media life

210 Kč
168 Kč
Pozemské sítě - 20%
V této útlé, zato revoluční knížce předkládá znalec pradávných kultických míst Hugh Newman teorie zabývající se geometrickými aspekty rozmístění posvátných staveb na Zemi a dochází k řadě ohromujících závěrů.
společenské vědy
Ukázky

Pozemské sítě

149 Kč
119 Kč
Psychologie davu - 20%
Psychologie davu je jedním ze slavných děl citovaných v učebnicích psychologie i dalších společenských věd. Le Bon svou koncepci davu vybudoval v souvislosti s chováním davu během francouzské revoluce.
společenské vědy
Ukázky

Psychologie davu

219 Kč
175 Kč
Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
společenské vědy
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Jak je možné, že to, co v chování dětí bylo před dvaceti lety nepředstavitelné, se dnes stává normou? Renomovaný český autor seznamuje odbornou i laickou veřejnost s druhy, příčinami a důsledky agrese, se kterými se lze setkat ve školním prostředí.
společenské vědy
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

246 Kč
197 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Triumf rasismu - 20%
(1x)
Kniha, která představuje druhý svazek rozsáhlého historického pojednání o vývoji západního rasového myšlení, navazuje na Úsvit rasismu (2013). Mezioborově zaměřená studie spojuje přístupy soudobých historických a antropologických věd.
společenské vědy
Ukázky

Triumf rasismu

329 Kč
263 Kč
Úvod do sociologie - 20%
Upravené vydání učebnice Radomíra Havlíka slouží k základní orientaci při studiu vybraných společenských problémů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. teorii a dějinám sociologie, vztahu společnosti a jedince, sociální struktuře společnosti
společenské vědy
Ukázky

Úvod do sociologie

90 Kč
72 Kč
Česká filharmonie pod tlakem stalinské kulturní politiky v padesátých letech - 20%
Kniha se věnuje otázkám, které dosud v souvislosti s tématem České filharmonie zůstávaly stranou. Jejím cílem je kontextuální výklad kulturní, společenské a politické role ČF, který se soustředí na analýzu této role v období vrcholícího stalinismu.
společenské vědy
Ukázky

Česká filharmonie pod tlakem stalinské kulturní politiky v padesátých letech

170 Kč
136 Kč
Jak se zavírají tuneláři - 20%
(1x)
Bývalý policista a vyšetřovatel hospodářské kriminality Máte před sebou jedinečnou výpověď muže, bývalého vyšetřovatele hospodářské kriminality, mezi jehož případy patřila i veleslavná česká kauza Viktora Koženého.
společenské vědy
Ukázky

Jak se zavírají tuneláři

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 103 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>