Nejprodávanější hudba - srpen 2020

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
Rough and Rowdy Ways
Rough and Rowdy Ways je devětatřicáté sólové studiové album amerického písničkáře Boba Dylana.

Rough and Rowdy Ways

890 Kč
Bourák (soundtrack k filmu)
Hudbu pro film Ondřeje Trojana složil Roman Holý a společně s Pavlem Mrázkem napsal všechny texty. Zpívají Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Žofie Dařbujánová a Roman Holý. Mezi 15 skladbami jsou vypalovačky, taneční pecky i romantické písničky.

Bourák (soundtrack k filmu)

287 Kč
Lament
Lament je ambiciozní projekt Jakuba Čermáka aka Cermaque, na kterém se podílelo třicet osm hudebníků a producentů. Od písničkářství k rapu a od folku k hiphopu a zpět. Jubilejní 10.studiová deska písničkáře Cermaque překračuje hranice žánrů i stylů.

Lament

449 Kč
Weird & Wonderful
Album Weird & Wonderful anglicky zpívající české zpěvačky Lenny na vinulu! Obsahuje hity Lovers Do, Home, Figure It Out a další..

Weird & Wonderful

476 Kč
Klasika pro maminky a děti

Klasika pro maminky a děti Poslouchejte klasickou hudbu s vašimi dětmi! Vědecké studie dokazují, že poslech klasických melodií má příznivý vliv na rozvoj duševních schopností dítěte. Harmonické tóny zklidňují, uvolňují a uspávají.

Klasika pro maminky a děti

210 Kč
Krev není voda
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).

Krev není voda

269 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
To nejlepší - 10%
Krylovy nejoblíbenější písně na unikátním výběru!

To nejlepší

1 066 Kč
959 Kč
Demons And Wizards
Reedice alba Demons and Wizards kapely Uriah Heep z roku 1972.

Demons And Wizards

710 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 70 položek
1 2 3 .. 7 > >>