Nejprodávanější Kniha - září 2020
sci-fi

Zuby jektající děsiál
Další kniha ze světa nejslavnější žluté rodiny! Tenhle díl je z řady, která se od klasických Simpsonů liší nejen komediálně-hororovým nádechem, ale i tím, že se na něm podílí idé mimo simpsonovskou stáj, obvykle komiksové celebrity.
sci-fi

Zuby jektající děsiál

314 Kč
Žena černé magie
Vyšetřovatel nadpřirozených případů Quincey Morris a jeho parťačka, čarodějka Libby Chastainová, jsou povoláni, aby osvobodili zoufalou rodinu od smrtící kletby, jejíž původ se datuje až do dob salemských honů na čarodějnice.
sci-fi

Žena černé magie

233 Kč
Návrat s plnou parádou
Strážce se vrací do Vaucansonu, neboť chce nalézt právní důkazy, které by zbavily Delacourta vlastnictví Donžonu. Kačer Herbert se snaží vniknout do města, kde není vítán, pomocí zázračného lektvaru, který mu změní obličej v masku smrti...
sci-fi

Návrat s plnou parádou

253 Kč
Pradorský měsíc
(1x)

První kontakt… ve stylu Řádu! Řád je exkluzivní klub civilizací, které pronikly do kosmu. Je pedantický a byrokratický a jeho dominium zasahuje od centrální Země až do nekonečných hlubin galaktické prázdnoty.

sci-fi

Pradorský měsíc

179 Kč
Vulkán Vaucansonů
Ve druhém dílu ze série Donžon se opět setkáme s Králem Prachem a neomaleným králičím rváčem Marvinem Rudým.
sci-fi

Vulkán Vaucansonů

253 Kč
Temný obraz
(10x)
Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga.
sci-fi

Temný obraz

212 Kč
Žoldnéř

Lidé rozšířili svou civilizaci ke hvězdám a s ní i všechny její nešváry... Expanzi již dávno ukončila neefektivní správa a nedostatek financí a většina mimozemských kolonií je ponechána svému osudu.

sci-fi

Žoldnéř

215 Kč
Nepropadejte panice!
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
sci-fi

Nepropadejte panice!

179 Kč
Časotřesení
(1x)
V knize známý autor vrací na scénu svého hrdinu Kilgore Trouta.
sci-fi

Časotřesení

211 Kč
Návrat z ráje
Hlavním hrdinou románu je novinář Řehoř, který přilétá na planetu Lucie, aby odhalil tajemství její podivně se chovající civilizace a zjistil to, co oficiální inspekce přehlédly.
sci-fi

Návrat z ráje

179 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 130 položek
<< < 1 .. 11 12 13