Nejprodávanější e-knihy - září 2020
osobní rozvoj

Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
osobní rozvoj
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
osobní rozvoj
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Debordelizace hlavy - 20%
Kniha vám poradí, jak využít větší kapacitu svého mozkového potenciálu.
osobní rozvoj
Ukázky

Debordelizace hlavy

199 Kč
159 Kč
Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
osobní rozvoj
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Tým snů - 20%
Každý tým je jiný. V jednotlivých týmech nejdete lidi s různými zkušenostmi a potřebami. Liší se dokonce i ve stanovených cílech. Jsou však pravidla, která platí pro všechny týmy bez ohledu na specifické odlišnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Tým snů

169 Kč
135 Kč
Asertivitou proti stresu - 20%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých. Asertivita pomáhá ve spolupráci s ostatními.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivitou proti stresu

288 Kč
230 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 152 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>