Nejprodávanější tituly - září 2020
první stupeň

Kam běží modrá liška - 6%
(4x)
Nové vydání půvabné pohádkové knihy z Malé Strany, kterou možná znáte ze svého dětství. Bubáci, vodníci a další nadpřirozené bytosti se těší na vaši návštěvu.
první stupeň

Kam běží modrá liška

253 Kč
238 Kč
Mezi piráty - 11%
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
první stupeň

Mezi piráty

224 Kč
199 Kč
Pohádky před spaním - 11%
Soubor krátkých pohádek, které rodiče nebo učitelky mateřských škol mohou dětem číst před spaním. Tomuto účelu také odpovídá rozsah jednotlivých pohádek.
první stupeň

Pohádky před spaním

242 Kč
215 Kč
Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

první stupeň

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Vánoční příběh - 11%
Seznamovat děti s tradicemi českých Vánoc a jiných obyčejů bychom měli už od jejich raného věku. Jen tak se v budoucnu vyhneme implantovaným Dědům Mrázům nebo Santa Klausům.
první stupeň

Vánoční příběh

197 Kč
175 Kč
Zákeřné keře - 11%
(1x)
Cílem knížky je formou jednoduchého pohádkového příběhu seznámit děti s nejběžnějšími jedovatými rostlinami v jejich okolí. Malá víla Vincencie je zakleta zlým čarodějem Rulíkem Zlomocným.
první stupeň

Zákeřné keře

269 Kč
239 Kč
Čeština pro prvňáky 2 - 11%

Cílem aktivit je všestranný rozvoj dítěte. Dítě procvičováním získává nové znalosti a dovednosti nejen v oblasti českého jazyka, ale i matematiky či prvouky a vždy v souvislotech svého každodenního života. Průvodcem dětí jsou kamarádky Lota a Ola.

první stupeň

Čeština pro prvňáky 2

53 Kč
47 Kč
Čtyři roční období - 11%

Dítě porozuje a zkoumá, jak jsou provázány přírodní děje a jaké stopy v přírodě zanechává člověk. Hrdinkami a průvodci dětí jsou Lota a její dědeček spolu s psíkem Matem a kočkou Mici. Společně poznávají přírodu a správný vztah člověka k přírodě.

první stupeň

Čtyři roční období

53 Kč
47 Kč
Dobrodružství Mořských vlků - 11%
Oblíbený kreslený seriál Mořských vlků vycházel na pokračování v časopisu Ohníček v letech 1969 až 1974. Jeho autory byli Vojtěch Steklač a Věra Faltová. Všech pět příběhů teď najdou čtenáři v jedné knize.
první stupeň

Dobrodružství Mořských vlků

269 Kč
239 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 201 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 21 > >>