Nejprodávanější tituly - září 2020
móda

Móda a odívání v husitské době
Jak se oblékali naši předci v době husitských válek, jak si vyrobit oděv, podrobné návody s detailními fotografiemi a nákresy pro reenactory či divadelní a filmové kostýmní výtvarníky.
móda

Móda a odívání v husitské době

350 Kč
Móda má duši
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
móda

Móda má duši

296 Kč
Jeans Story
Vše o světovém fenoménu Jeansů, jak se obyčejné látkové džíny dokázaly probít železnou oponou – dokonce i do Sovětského svazu odpoví kniha Jeans Story. Retro blue.
móda

Jeans Story

197 Kč
Ve službách módy a stylu
Kniha se na základě důkladného studia publikovaných a archivních zdrojů zabývá nejen českou bižuterií v historickém kontextu, ale seznamuje i s principy výroby a obchodu včetně praktik zahraničních partnerů a konkurentů.
móda

Ve službách módy a stylu

266 Kč
Vikingské copy a copánky
Úchvatné, něžné, romantické, hravé, svůdné a zejména trendy copy, copánky, drdoly, vlny a vlnky.
móda

Vikingské copy a copánky

269 Kč