Nejprodávanější Kniha - září 2020

Slavnost bezvýznamnosti
(6x)
V českém překladu Anny Kareninové vychází Slavnost bezvýznamnosti, poslední román Milana Kundery napsaný francouzsky. Rozsahem útlý, ale obsahem hutný román je příběhem čtyř přátel v současné Paříži.
Ukázky

Slavnost bezvýznamnosti

267 Kč
Jan Žižka
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

Ukázky

Jan Žižka

711 Kč
Jak přejít řeku
(1x)
Tato kniha představuje několik let uvažování o společnosti, přírodě a nás samých.
Ukázky

Jak přejít řeku

329 Kč
The Lying Life of Adults
(5x)
A POWERFUL NEW NOVEL set in a divided Naples by ELENA FERRANTE, the New York Times best-selling author of My Brilliant Friend and The Lost Daughter.

The Lying Life of Adults

440 Kč
3 v 1: Demotivační diář
Dejte si sladkou roční pauzu od dokonalého a ambiciózního světa, kde všichni vědí všechno líp než vy! Veronika Arichteva, Martina Pártlová a Nikol Štíbrová alias 3v1 spouští nekompromisní palbu antirad do roku 2021.
Ukázky

3 v 1: Demotivační diář

314 Kč
Aristokratka u královského dvora
(16x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

251 Kč
Liška
(5x)
Nejnovější hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha a důkaz, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu! Bývalého britského tajného agenta Adriana Westona vzbudí uprostřed noci telefonát ministerské předsedkyně.

Liška

71 Kč
Tatra
(1x)
Publikace o významné české automobilce a legendárním designérovi Hansi Ledwinkovi, tvůrci unikátní konstrukce podvozku (tzv. koncept Tatra, užívaný dodnes) i elegantních aerodynamických karoserií .
Ukázky

Tatra

898 Kč
Z Izrastiny s láskou
(7x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

313 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>