Nejprodávanější tituly - září 2020
islám

Korán, meč a volební urna
(1x)
Text je komplexní prací, která mapuje teoretická východiska a praktické formy islamismu.
islám
Ukázky

Korán, meč a volební urna

320 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
islám

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
Tři domy
(1x)
Svět je v pohybu. Je plný nespokojenosti, zmatku a touhy po proměně. Tolerance je hodnocena výše než pravda. Bombardují nás zdánlivě mírumilovná poselství o koexistenci, doprovázená líbivými hesly a doporučeními od nejrůznějších celebrit.
islám

Tři domy

233 Kč
Konečná stanice Islámský stát?
(2x)

Čtivě a přitom zasvěceně odhaluje islamolog a dlouholetý korespondent deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung z Blízkého východu pozadí vzniku a expanze tzv. Islámského státu v Sýrii a Iráku.

islám

Konečná stanice Islámský stát?

167 Kč
Šaría
Tato jedinečná publikace je první a dosud jedinou českou knihou, která systematicky, uceleně, přehledně a erudovaně zpracovává jedno z nejkontroverznějších a nejhlavnějších témat současného zájmu veřejnosti o islám - islámské právo šarí'a.
islám
Ukázky

Šaría

229 Kč
Sunna– O chování Proroka
(2x)
V této knize jsou vybrány výroky pojednávající o tématech, která jsou pro naši společnost velmi aktuální a mohou být přitažlivá a poučná pro každého.
islám

Sunna– O chování Proroka

116 Kč