Nejprodávanější tituly - září 2020
sci-fi

Letní kursy
Autorka ve své „biologické science-fiction“ dokládá, jak psychologické rozdíly mezi příslušníky různých generací vyrůstají z odlišné zkušenosti společenské, jak nemohou být negovány zdáním fyzické svěžesti, „věčného mládí“ jednoho z partnerů.
sci-fi
Ukázky

Letní kursy

89 Kč
Průvodce paralelními světy
Průvodce paralelními světy přehledně shrnuje vývoj české SF a fantasy v období mezi roky 1976 a 1993.
sci-fi
Ukázky

Průvodce paralelními světy

75 Kč
Temný obraz
(10x)
Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga.
sci-fi

Temný obraz

212 Kč
Žoldnéř

Lidé rozšířili svou civilizaci ke hvězdám a s ní i všechny její nešváry... Expanzi již dávno ukončila neefektivní správa a nedostatek financí a většina mimozemských kolonií je ponechána svému osudu.

sci-fi

Žoldnéř

215 Kč
Nepropadejte panice!
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
sci-fi

Nepropadejte panice!

179 Kč
Časotřesení
(1x)
V knize známý autor vrací na scénu svého hrdinu Kilgore Trouta.
sci-fi

Časotřesení

211 Kč
Návrat z ráje
Hlavním hrdinou románu je novinář Řehoř, který přilétá na planetu Lucie, aby odhalil tajemství její podivně se chovající civilizace a zjistil to, co oficiální inspekce přehlédly.
sci-fi

Návrat z ráje

179 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 197 položek
<< < 1 .. 18 19 20